Folkeuniversitetet i Billund, klik.
mathiashammer250 DRVokalEnsemble250 Grete Pedersen
Introduktion og koncert med DR VokalEnsemble
Introduktion og konferencier Mathias Hammer, DR2 programvært, pianist.
 
Umiddelbart inden koncerten med DR VokalEnsemblet kl. 16.00, er der kl. 15.00-15.45 koncertintroduktion på Bamsemuseet ved Mathias Hammer, som er programvært og musikformidler på P2. Mathias Hammer er uddannet pianist, men har siden 2010 delt sin viden og entusiasme for klassisk musik med lytterne på DR P2, ikke mindst med fremragende podcastserier om Carl Nielsen og Niels W. Gade, og har sammen med Frederik Cilius Jørgensen været holdkaptajn i DR Ks ’Den klassiske musikquiz’.

DR VokalEnsemblet er på én gang et internationalt anerkendt elitekor – og samtidig er hver af de 18 sangere professionelle solister med et stærkt, personligt udtryk. En af DR VokalEnsemblets fornemste opgaver er at bringe den levende kormusik ud i alle dele af Danmark og nå så bredt et publikum som muligt.

Ved denne koncert debuterer den anerkendte norske dirigent Grete Pedersen med DR VokalEnsemblet. Hun er kendt som en af de mest karismatiske ledere på den nuværende korscene og er kendt for sine fantasifulde og kreative programmer. Programmet denne lørdag er inspireret af den bibelske sang (eller Salomons sang) – en mærkelig samling af kærlighedsdigte, der har fascineret og inspireret komponister fra det 16. århundrede og fremefter. Midt i programmet synges en overdådig 12-stemmig sats af den franske 1900-tals-komponist Daniel-Lesur. Det øvrige program består af værker af blandt andre renæssancekomponisterne Palestrina og Lassus.​

Alle er velkomne til koncerten, hvortil der er fri entré. Koncertintroduktionen inklusiv kaffe og kage koster 50 kr. Tilmelding er nødvendig på grund af begrænset antal pladser og kan ske til Mette Baasch (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) senest onsdag den 22. januar 2020.

 

I samarbejde med Billund Menighedsråd

 

Sted:

Introduktionen i Bamsemuseet og koncerten i Billund Kirke

Dato:

Lørdag den 25. januar  kl.15:00 

Koncertintroduktion og kaffe: 50 kr.

Koncerten kl. 16 i Billund Kirke er gratis