Folkeuniversitetet i Billund, klik.
SA Group hoveddomicil
 

 

 
 
Scandinavian Avionics A/S - SA Group, en teknologisk frontløbervirksomhed.
Foredrag og virksomhedsbesøg ved Hardy Truelsen
Serien af virksomhedsbesøg hos teknologiske frontløbervirksomheder i Billund fortsætter indenfor luftfarten. - Næste besøg er hos Scandinavian Avionics A/S (SA Group), der er opstået i Billund og har hovedafdelingen i Billund Lufthavn.
 
Scandinavian Avionics A/S blev grundlagt i 1978 med det formål at betjene den civile luftfart med salg, installation og vedligeholdelse af de instrumenter og navigationudstyr m.m., der anvendes i fly. Allerede et par år efter grundlæggelse kunne firmaet åbne en afdeling i Norge, og siden er det blevet til, at SA Group er repræsenteret 11 steder i ni lande.
 
Udviklingen er funderet på levering af produkter af høj kvalitet, en solid ekspertise på flyområdet og verdensomspændende service samt lydhørhed og agerende holding overfor kundernes ønsker, det hele båret af professionalisme i alle forretningforhold. Med omkring 165 medarbejdere på verdensplan, heraf 65 i Billund, er SA Group en stor og eftertragtet arbejdsplads, der tilbyder unge meget efterspurgte uddannelser.
 
Grundlægger, Hardy B. Truelsen, der nu står i spidsen for den videre udvikling af SA Group, vil fortælle om starten på virksomheden og dens udvikling, også med et stort engagement indenfori den militære flyvning. - SA Group er vokset ud af den virksomhedskollaps, hvorfra også SUN-AIR of Scandinavia voksede. To "fugl Phønix"-virksomheder i Billund. Det bliver spændende at høre Hardy Truelsen berette om, hvad der skal til for at få en sådan virksomhedsudvikling til at lykkes!
 
Klik her og læs mere om SA Group  - klik her

 

Sted:

Scandinavian Avionics, Stratusvej 9, Billund

Dato:

Tirsdag den 26. februar 2019, kl.19:30

Arrangementet er fuldtegnet, der er desværre ikke flere pladser.