Folkeuniversitetet i Billund, klik.
Sagen er bøf!
Foredraget den 6. september ved Peter K.A. Jensen, klinisk lektor i human genetik og overlæge, Aarhus Universiteet var del af den årlige Hearts & Minds festival, som Folkeuniversitetet i Aarhus arrangerer.
 
I år (2018) er temaet livskvalitet, og hvor var det mere naturligt at begynde, end ved begyndelsen:
Hvor kommer vi fra, hvordan er vi blevet, som vi er?
 
Den geologisk proces, der skabte den store sprække fra Jordan-dalen ned gennem det Røde Hav og langt ned i Østafrika, havde afgørende indflydelse på svaret på disse spørgsmål, bl.a. ved at mennesket begyndte at spise kød, der i denne sammenhæng var den kvalitetskost, der skulle til for at udvikle størrelsen af vores hjerne og de evner, den giver os.
 
Peter K. A. Jensen har forsket i disse forhold og skrevet om dem i flere bøger bl.a.
"Da mennesket blev menneske"
 
Endvidere kan man læse meget mere om emnet på hjemmesiden: