Folkeuniversitetet i Billund, klik.

LIVESTREAM som kan følges hjemme i egen stue

Folkeuniversitetet i Aarhus udbyder i dette efterår 30 livestreams med forskere fra hele landet, emnerne er  både spændende og aktuelle. Med støtte fra Nordeafonden er det blevet muligt at gøre deltagelsen gratis.
 

Det praktiske/tekniske

Alle streamingerne foregår via programmet Microsoft Teams. Man behøver ikke at installere programmet for at medvirke som deltager. Man skal blot have adgang til en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.
 
Når man har tilmeldt sig en given forelæsning via adressen:
https://fuau.dk/program/livestream
vil man modtage et link til streamingen i den kvitteringsmail, man får. Linket giver adgang til at deltage i forelæsningen direkte i browseren. På samme adresse finder man en oversigt over og kan læse en beskrivelse af de 30 gratis livestreams. - En oversigt over datoer for de enkelte livestreamemner findes nederst på denne side. 

 

Læs mere om at deltage i en livestream fra en windows-computer: https://fuau.dk/media/10934/deltag-i-en-livestreaming-fra-en-windows-computer-anbefalet.pdf
 
Læs mere om at deltage i en livestream fra en Mac-computer:https://fuau.dk/media/10936/deltag-i-en-livestreaming-fra-en-mac-computer.pdf