Air Support - en teknologisk frontløbervirksomhed

Virksomhedsbesøg og foredrag ved Per Jensen, grundlægger og ejer af Air Support

Onsdag den 4. april kl. 19.30, Nimbusvej 9, Billund

 

Besøget hos Air Support er en fortsættelse af rækken af besøg hos Billund Kommunes teknologisk frontløbervirksomheder.

Air Support er en IT-virksomhed i Billund, der laver softwareprogrammer til planlægning til flyoperatører, organisationer og tjenester indenfor luftfart.
Flyoperatører kan være lige fra firmaer med et enkelt firmafly til store netværksselskaber (tidligere kaldet "ruteselskaber"), desuden til redningstjenester, militær og politimyndigheders flyafdelinger.

Air Support tilbyder kundetilpassede programmer ud fra nogle kerneløsninger - bl.a. "PPS Flight Planning", og sætter flyoperatørerne i stand til at disponere flyflåden optimalt både med hensyn til tekniske krav som overholdelse af eftersynsterminer, disponering af mandskab, udarbejdelse af kortest mulige og billigst mulige rute, hvor meget brændstof, der skal tankes, og hvor det er billigst at gøre det. Flypræstationsdata (stigevne, rækkevidde, brændstofforbrug o.m.a. ) og vejroplysninger er vigtige faktorer, der løbende hentes ind i programmerne fra eksterne kilder.

Når en flyvning er gennemført indgår data fra den i en "databank", der ved hjælp af metoder indenfor kunstig intelligens er med til at optimere efterfølgende flyvninger.

Air Support er vokset fra Per Jensens egen programmering mellem flyvninger som erhvervspilot til et firma med omkring 50 medarbejdere i afdelinger i Billund og Odense.

 

Pris for deltagelse er 40 kr. per person

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Kun få pladser tilbage!) 

I samarbejde med Air Support og Billund Bibliotekerne og Borgerservice